Om oss

Har du och ditt företag problem med att nå nya kunder? Tvekar ni inför att ta steget ut på internet och visa närvaro där? I så fall kan den här sidan hjälpa er. Här kommer vi dels att titta närmare på ny teknik och dels också skriva mycket om vikten av digital närvaro – på rätt ställe. Vilket idag nästan uteslutande handlar om två saker: Google och Sociala medier.

Gällande Google så är det idag var mans sak. Vi använder den sökmotorn till allt – från att ta reda på väder vidare till att hitta fakta, tjänster och olika produkter. Det gör att företag bör sikta på att ranka högt under specifika sökord. Om en kund exempelvis söker på ordet snickare i Östersund – ja, då vill du som snickare i Östersund vara det alternativ som först dyker upp vid den givna sökningen. Här kommer vi att ge dig tips om hur detta blir möjligt. SEO – som det kallas – handlar om att använda sig av rätt tekniker och rätt metoder för att visa Google och de algoritmer som används att den hemsida man äger är relevant för kunderna som söker.

Det krävs ett hårt, målmedvetet jobb innan man kan börja klättra i rankingen, men väl på toppen så kan man börja skörda genom nya kunder och en ökad omsättning. Här kommer du att få veta allt om SEO och vi kommer även att titta närmare på de företag som erbjuder hjälp med detta. Vilka saker ska inkluderas och hur ska man agera för att inte bli lurad? Vi ger dig tips och råd om detta. Välkommen!